top of page

ALUFISH ALUMINIUM

alufish logo 2019-Model Crop PNG.png

VÅRE BÅTER

.... det beste valget?

Når en vektlegger robusthet, korrosjonsmotstand, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid kommer en ikke utenom aluminium.

Alufish vil ikke korrodere eller svekkes av sol, vær og vind.

Aluminium er lettere en tre, glassfiber, plast og stål. Aluminium er også mer solid og ikke minst brannmotstandig. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Båten er heller ikke så utsatt for skade. Den vil verken ruste, sprekke opp, de-laminere, få osmose/plastpest, råtne, slå gnister eller magnetiseres.

Aluminium er i tillegg miljøvennlig og 100% resirkulerbart. Det finnes ikke andre materialer som har flere fordeler enn dagens robuste aluminiumslegeringer av marin grad. Vi har gjennom snart 30 år vært opptatt av å produsere båter med høy kvalitet og bruksverdi. Båtene er CE godkjente og vi gir 10 års skrog-garanti mot lekkasjer.

Alufish forskjellige båter er levert til entusiastiske brukere som:

  • Alusafe redningsbåter på Nordsjøen (30 fot m/ vannjet)

  • Brannvesen, havnevesen, kraftverk og vannverk

  • Militæret, stormbåter

  • Forsvarskunder i utlandet

  • Ragnar Thorseths polferd i 1982

  • Unicef i Ghana

  • Tusenvis av fritidsbåter til fornøyde brukere

Alufish-båtenes livssykluskostnader ligger på topp. At de er rimelige, varer lengre og har høy bruksverdi er noe av det vi vektlegger når vi bygger båtene våre.

De koster ikke mer enn de mindre robuste typene på markedet.

Alufish sin skrogform sikrer gode stabilitet- og fartsegenskaper, de glir lett og styrer presist. Båtene akselerer raskt og har høyere sikkerhet ved unnamanøver.

Alufish er laget i sjøvannsbestandig aluminium av høy fasthet. Samme kvalitet finner en bl.a. i US Coastguards båter. Dette er en kvalitet som gir den riktige balanse

mellom styrke og fasthet. Som båt- og offshoreleverandør har vi har lang og allsidig erfaring med de forskjellige aluminiumslegeringene.

Derfor benytter vi ikke tynnere, lettere og stivere plater, husk at vi gir 10 års skrog-garanti.

Alufishbåtene er spesielt vridningsstive idet spanter og profiler utgjør et solid gitterverk sammen med kjølene. Alufishbåtene krever mindre motor,

som igjen betyr betydelig lavere utgifter til brennstoff, inntil 40%. Tilsvarende størrelse i plast/glassfiber veier omtrent det dobbelte av en aluminiumbåt.

Alufishbåtene er ca dobbelt så sterke som glassfiber, ca 4 ganger sterkere enn ABS termoplast.

Med aluminium går vårpussen greit unna med lett vask og du kommer raskt ut på sjøen.

Se flere detaljer i vår katalog.

 

Lykke til med båten og dine opplevelser!

bottom of page